De Brussels Black Angels football club heeft voor de fans een gedragscode opgesteld die een positieve omgeving te weeg moet brengenn bij BFL wedstrijden.

Deze regels zijn ontworpen om verder te bouwen op de reeds vele prachtige wedstrijden in het Jesse Owens Stadium en andere BFL stadiums en om de fan-ervaring te verbeteren.

Het in-stadium-gevoel is zeer belangrijk voor de Brussels Black Angels. We leggen ons er op toe om de fan-ervaring op elke mogelijke manier te verbeteren. Van het aankomen op de parking, tot het vertrek uit het stadium. We willen dat iedereen onze wedstrijden kan bijwonen en kan genieten van de dag.

De gedragscode is bedoeld om de fan te kunnen aanspreken over gedrag dat de Gameday ervaring zou beïnvloeden. Elke fan die deze regels overtreedt kan uit het stadium geweerd worden.

BRUSSELS BLACK ANGELS FANS CODE OF CONDUCT

De Brussels Black Angels leggen er zich op toe een veilige, comfortabele en leuke ervaring te creëren voor alle gasten, zowel binnen het stadium als op de parking. Onze staff zal, indien nodig, pro-actief reageren om een omgeving te ocreëren waar onze bezoekers vrij zijn van het volgende gedrag:
•Beledigende, afleidende taal en obscene gebaren.
•Dronkenschap of andere signalen van acoholgerelateerd gedrag of drugsgebruik.
•Het vertoon van emoties die niet passen in een publieke omgeving.
•Obscene of ongepaste kledij.
•Elke vorm van onderbreking/afleiding die het wedstrijdverloop verstoren.
•Elke vorm van gedrag die andere gasten hun game-ervaring negatief beïnvloedt.

Overtredingen van de gedragscode kunnen resulteren in het weren van het terrein en/of het gearresteerd worden door de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *